2018. március 29., csütörtök

Virágvasárnaptól húsvétig

Újabb ifjú sereg fogadalomtételét hallgathatta meg a gyülekezet.
Hosszú út vezetett ide. Kezdtük szelíden, aztán kerültek akadályok is a találkozások során. Néha abszurd kérdésekre kellett válaszolni. Hogy mit hoz ki ebből az ÚR? Reméljük, további találkozásokat egymással és Vele.

A fiatalok hallhatták: Krisztus számít rájuk! A gyülekezet is számít rájuk. Az idén is apró tárgyi figyelmességgel fejeztük ezt ki. Igés feliratú hűtőmágneseket készíttettünk számukra ajándékba (a női bibliaórások kezdeményezése).
Az ünneplés után a passió hetébe léptünk be ezzel a jelmondattal: "Mivel pedig megsokasodik a gonoszság, a szeretet sokakban meghidegül." Mt 24,12
Hála az Úrnak, hogy kívül harc, de bent nem félelem van. Íme a falakon belül ilyen szép zenehallgatásban volt részünk drága vendégeinkkel:

Nagycsütörtök délelőttjén az esti úrvacsorára készítettük a kovásztalan kenyeret. Várva várjuk e sorok írásakor az esti alkalom meghittségét.

Szombaton a hittanosokat várjuk 12 órára, hogy a húsvéti történetet együtt felelevenítsük, és a Húsvét számukra is a feltámadott Úrral való találkozást jelentse. Aztán lehetőségünk lesz kézimunkázni, ahogy ünnepek előtt szoktunk a csoportban.

Áldott ünnepet kívánok minden kedves olvasónak!