2014. november 27., csütörtök

Adventi vendégeink

Az adventi időszaknak több jeles alkalma van gyülekezetünk életében. Szombaton két különböző helyszínen kerül Isten Igéje a középpontba.  A felnőttek Szentkatolnán a Rebeka Missziós Központban csendesnapon vesznek részt (oda is érkeznek kedves vendégek). Közben nálunk itthon kátéóra illetve adventi gyermekfoglalkoztatás lesz.Várom a gyermekeket egy újabb meglepetéssel!
December 10-én gyűlünk össze adventi kézműves foglalkozásra a nőtestvérekkel, ezúttal inkább sütésre, díszítésre. Vendégünk lesz Puskás Zsuzsa Székelyudvarhelyről, aki művészi szinten bánik a mézeskaláccsal. A vasárnapi Szőlőtőben (gyülekezeti újságunk) bővebben írok majd a délutáni programról, illetve arról is, hogy milyen nagy örömmel várom ezt a találkozást drága barátnémmal. Isten kegyelméből egy igazán szép és tartalmas délutánt tölthetünk majd együtt.

December 21-én újabb kedves látogatóink lesznek. A szovátai református gyülekezet zenekara fog a vasárnapi szolgálatban segíteni. Később írok majd bővebben  a programról. Addig is megosztom azt a kedvenc felvételt, amelyet gyermekeimmel gyakran meghallgatok: ld. itt